Stevige Massage

Massage helpt goed bij revalidatie na een ongeval of blessure en helpt daarnaast de bewegingsprestatie te verbeteren. Daarbij is het niet per definitie zo dat massage alleen van nut is bij sporters; ook mensen die last hebben van bijvoorbeeld vastzittende spieren, hoofdpijn, nek-/en schouderklachten of stress zijn gebaat bij massage. Amansage is een stevige massage, die de doorbloeding verbetert, spanning in de spieren vermindert en ervoor zorgt dat afvalstoffen beter afgevoerd worden. Daarnaast biedt Amansage verschillende ontspanningsmassages, waarbij minder druk op het lichaam wordt uitgeoefend.

 

Hoe werkt massage bij Amansage

Wanneer u een klacht heeft, is massage soms onderdeel van een behandelplan dat door Amansage voor u is opgesteld. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u, zonder klachten of concrete aanleiding, heerlijk ontspannen wilt genieten van één van onze massages.

 

Massage met langetermijnresultaat

Bij Amansage zien we vaak dat een massage de klachten of bewegingsbeperking vermindert, maar dat deze zich daarna weer opnieuw manifesteren. Amansage zorgt dat uw klachten blijvend wegnemen, dan zullen we de oorzaak van de klachten moeten vinden en hier gericht op in moeten spelen. Vaak betekent dit dat we toe werken naar een structurele verandering van uw houding en levensstijl. Daarom zetten we naast massage in veel gevallen ook andere disciplines in, zodat u zich blijvend beter en fitter zult voelen.